Onze diensten

Voor het repareren en onderhouden van opleggers, aanhangwagens en carrosserieën, maar ook voor alle andere diensten als keuringen beschikt VB Trailerbouw werkplaats in Bedum, over een zeer complete reparatieafdeling. Ook voor onderhoud aan Cargo Floor systemen en alle andere merken schuifvloer trailers kunt u bij ons terecht. Andere diensten zijn schadeherstel, revisie en onderdelen.


VB Trailerbouw is specialist in het repareren en onderhouden van getrokken materieel. Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw Vogelzang, Bulthuis of Carnehl oplegger, aanhangwagen of truckopbouw, maar ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken bent u bij onze werkplaats aan het juiste vakkundige adres. Uiteraard verzorgen wij ook APK-keuring en laadklepkeuring. Alle trailer service onder één dak is wel zo vertrouwd.


VB Trailerbouw is naast montagepartner ook officieel Cargo Floor Servicepartner. Onze mensen hebben specialistische opleidingen gevolgd. Vanzelfsprekend hebben wij een ruime beschikking over reserve onderdelen.

Onderhoud bestaat uit de reguliere vervanging van slijtage-onderdelen, tot en met de vervanging van de complete vloer of een gedeelte daarvan. Het is ook mogelijk om, halverwege de levensduur, de vloer te draaien. Andere revisiewerkzaamheden zijn de vervanging van (kunststof) platen of het inzetten van nieuwe pezen en eindkappen. We beschikken bovendien over een wasstraat om de truckopbouw of delen ervan, te reinigen.

Een storing vindt uiteraard nooit gepland plaats en vaak onderweg, ook dan biedt VB Trailerbouw ondersteuning zodat de chauffeur zo snel als mogelijk weer verder kan. We streven ernaar de stilstand tot een minimum te beperken. Uiteraard bent u ook voor onderhoud en reparatie en schadeherstel van andere typen opleggers bij ons aan het juiste adres.


Naast nieuwbouw en reparatie biedt VB Trailerbouw de mogelijkheid van het herstellen van schades aan trailers, trailers, aanhangwagens en truckopbouwen. Wanneer er een getrokken voertuig met schade binnenkomt bekijken onze trailerbouwers wat de mogelijkheden zijn (ook in economisch opzicht). Soms wordt in overleg met schade-experts gekeken of het raadzaam is het object weer te herstellen.

Er kan gekozen worden voor het herstellen van bestaande componenten of tot het gedeeltelijk herbouwen van het voertuig. Richten van een chassis of de opbouw evenals het stralen en opnieuw spuiten behoort ook tot de mogelijkheden.


VB Trailerbouw beschikt over een uitgebreid servicenetwerk dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar staat. Hiervoor werken wij samen met de Nijwa Groep. In totaal beschikken wij zo over 8 servicepunten in Noord Nederland en Midden Nederland. Er is dus altijd wel een servicepunt bij u in de buurt!


VB Trailerbouw biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot het vernieuwen van complete aanhangwagens, trailers en opleggers. Of het nu gaat over het vervangen van een asstel, het vervangen van de Cargo Floor installatie tot het stralen en opnieuw spuiten van een complete oplegger. Wij hebben de expertise in huis. In sommige gevallen is het mogelijk om een complete revisie te financieren via een financiële leaseconstructie.


Een optimale beschikbaarheid van reserve onderdelen garandeert u een maximale inzetbaarheid van uw oplegger. VB Trailerbouw beschikt daarom over een zeer uitgebreid assortiment trailer en aanhangwagen onderdelen. Wij werken samen met alle bekende onderdelen merken, zodat u altijd de kwaliteit geleverd krijgt die u verlangt.

Neem contact met mij op »

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ik wil een offerte aanvragen »

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com